Bloemen

Annefleurs is de expert op het gebied van zijden bloemen. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige kwaliteit zijden bloemen. Onze collecties stellen wij met zorg samen, met oog voor detail. Wij laten ons inspireerden door de nieuwste trends en ontwikkelingen en vertalen deze naar fantastische seizoen collecties.Kijk in onze webshop voor het aanbod in veldboekketten.

Wij zijn graag uw partner in het brengen van sfeer in hotel, restaurant, salon, winkel of thuis. Daarbij kunt u denken aan een prachtig veldboeket, een mooie bloesemboom of een exclusieve pot/vaas met bloemwerk, etc.Tevens bieden wij de mogelijkheid tot verhuur. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Deze prachtige natuurechte zijden bomen zijn een echte eyecather!

Bloesembomen en Magnoliabomen

De bloesembomen en magnoliabomen worden handgemaakt in onze eigen werkplaats, op echte houten stammen. Deze bomen maken wij voor u in allerlei hoogtes, kleuren, soorten en budget. De mogelijkheden zijn talrijk, wij zijn graag uw partner in een passend advies!

Wij bieden u de mogelijkheid zelf de stam uit te zoeken, maar u kunt de kunstbomen ook via onze webshop kopen. De prijzen van de bloesembomen zijn exclusief pot. Wilt u de boom graag in pot geleverd hebben, vraag dan naar onze ruime collectie potten en vazen, Ook hiervan vind u een greep uit de collectie terug in de webshop.


© Annefleurs Originals
© Annefleurs Originals
© Annefleurs Originals
© Annefleurs Originals
© Annefleurs Originals

Kijk voor het actuele aanbod Zijdenbloemen, Magnoliabomen en Bloesembomen op onze 

Contact

Voor informatie, bestelling
of bezoek showroom:

Annefleurs
Hoekeindseweg 133
2665 KC Bleiswijk

Gevestig te Bleiswijk

06 141 13 505
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Ma:   Op Afspraak*
Di:   Op Afspraak*
Wo:   Op Afspraak*
Do:   Op Afspraak*
Vr:   Op Afspraak*
Za:   Op Afspraak*
Zo:   Gesloten